wyeth-product-listing-banner

Daftar untuk mendapatkan sampel susu percuma di parenTeam Malaysia!

Sebagai ibu bapa anda harus sentiasa memenuhi keperluan anak anda, termasuk pemakanan dan makanan tambahan mereka. Memastikan kesihatan anak anda menjadi keutamaan kami. Oleh sebab itu, kami di parenTeam adalah sebahagian daripada rakan anda untuk membantu menyokong anda di sepanjang perjalanan membesarkan anak-anak yang bahagia dan sihat.

Oleh itu, jadilah sebahagian daripada Kelab parenTeam hari ini untuk menikmati faedah eksklusif. Pilih contoh produk di bawah yang anda ingin cuba dan kami akan hantarkan terus kepada anda!

 

Zaman kanak-kanak

Si Manja anda melalui banyak pertumbuhan dan perkembangan pada usia ini. Kombinasi pemakanan yang betul sepanjang awal usia kanak-kanak adalah penting untuk memastikan pertumbuhan, pembelajaran dan perkembangan optimum mereka.

Oleh sebab itu, pasukan saintis dan pakar pemakanan kami telah menghasilkan rangkaian Susu Membesar agar anda boleh mendapatkan produk yang sesuai untuk anak anda, memberikan mereka keupayaan untuk berkembang dengan kuat dan ceria.
 

ParenTeam Malaysia menawarkan sampel percuma untuk membantu ibu bapa memenuhi keperluan pemakanan anak-anak mereka. Sebagai ibu bapa, memastikan kesihatan anak adalah keutamaan utama. Laman web ini menyediakan faedah eksklusif untuk ahli Kelab ParenTeam. Anda boleh memilih dari produk sampel berikut:

  • ASCENDA®: Direka untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas, ASCENDA® adalah formula yang kaya dengan tenaga dan nutrisi untuk menyokong pertumbuhan secara holistik.
  • S-26 Gold Progress: Dicipta oleh pakar, S-26 Gold Progress adalah sebahagian daripada rangkaian susu pertumbuhan, penting untuk pertumbuhan, pembelajaran, dan perkembangan yang optimal semasa awal kanak-kanak.
  • S-26 Progress: Pilihan lain daripada rangkaian susu pertumbuhan, S-26 Progress menyediakan nutrisi yang tepat untuk anak-anak anda tumbuh dengan kuat dan gembira.


Daftar untuk sampel percuma hari ini dan dapatkan penghantaran ke pintu rumah anda!