NOTIS PENTING:

Penyusuan susu ibu adalah nutrisi terbaik untuk bayi dan kami menyokong penuh saranan Pertubuhan Kesihatan Sedunia bahawa semua ibu digalakkan menyusui anaknya dengan susu ibu sahaja dari lahir sehingga berumur 6 bulan dan meneruskannya sehingga mencapai umur 2 tahun. Makanan pelengkap berkhasiat perlu diberikan mulai umur 6 bulan. S-26 GOLD® PROGRESS® 3, S-26 GOLD® PROMISE® 4, S-26® PROGRESS® 3, dan S-26® PROMISE® 4 bukan pengganti susu ibu. Sila dapatkan nasihat profesional kesihatan berkenaan pemakanan anak anda dan untuk menggunakan produk ini.

PROMAMA® ialah susu rumusan untuk wanita hamil dan menyusu.

ASCENDA® BUKAN UNTUK KEGUNAAN INTRAVENOUS. Tidak boleh diberikan kepada anak di bawah umur 12 bulan , ianya bukan pengganti susu ibu.

MY Kelab parenTeam™ ingin berkongsi maklumat mengenai produk-produk nutrisi premium yang dihasilkan secara saintifik demi memenuhi keperluan kanak-kanak untuk pengalaman membesar yang menyeluruh.
 

ENERCAL PLUS® supplemen nutrisi untuk orang dewasa . Bukan untuk kegunaan parenteral. Tidak boleh diberikan kepada anak di bawan usia 12 bulan , ianya bukan pengganti susu ibu. Tidak sesuai digunakan untuk kanak kanak kecil melainkan disarankan oleh doktor pakar atau profesional kesihatan.