NOTIS PENTING:

Penyusuan susu ibu adalah nutrisi terbaik untuk bayi dan kami menyokong penuh saranan Pertubuhan Kesihatan Sedunia bahawa semua ibu digalakkan menyusui anaknya dengan susu ibu sahaja dari lahir sehingga berumur 6 bulan dan meneruskannya sehingga mencapai umur 2 tahun. Makanan pelengkap berkhasiat perlu diberikan mulai umur 6 bulan. S-26 GOLD PROGRESS 3, S-26 GOLD PROMISE 4, S-26 PROGRESS 3, S-26 PROMISE 4, dan ASCENDA Susu Tepung Rumusan Untuk Kanak kanak 1 tahun dan ke atas , bukan pengganti susu ibu. Sila dapatkan nasihat profesional kesihatan berkenaan pemakanan anak anda dan untuk menggunakan produk ini.
 

PROMAMA ialah susu rumusan untuk wanita hamil dan menyusu.
 

S-26 GOLD PROGRESS 3, S-26 GOLD PROMISE 4, S-26 PROGRESS 3, S-26 PROMISE 4 Susu Tepung Rumusan Untuk Kanak kanak 1 tahun dan ke atas, bukan pengganti susu ibu. Perkembangan setiap kanak kanak adalah berbeza, dapatkan nasihat profesional kesihatan untuk anak anda menggunakan produk ini.

 

ASCENDA BUKAN UNTUK KEGUNAAN INTRAVENOUS. Tidak boleh diberikan kepada anak di bawah umur 12 bulan , ianya bukan pengganti susu ibu.

 

ENERCAL PLUS supplemen nutrisi untuk orang dewasa . Bukan untuk kegunaan parenteral. Tidak boleh diberikan kepada anak di bawan usia 12 bulan , ianya bukan pengganti susu ibu. Tidak sesuai digunakan untuk kanak kanak kecil melainkan disarankan oleh doktor pakar atau profesional kesihatan.